Skip to main content
 

Schoonheidssalon en schoonheidsspecialist Mooi Bij Merlin, vanuit Winterswijk

Winterswijk is een bekende winkelstad in de Achterhoek.  Ook Winterswijk kent vele schoonheidssalons en schoonheidsspecialisten, maar waarom moet u nou voor schoonheidssalon Mooi Bij Merlin kiezen?

Mooi Bij Merlin in de enige schoonheidsspecialist in Doetinchem die met Medik8 producten werkt en mag zich officieel Ultimate Medik8 specialist noemen. Dit bijzondere en unieke merk heeft toegewijd tot de productie van huidverzorgingsproducten die voor allerbeste resultaat zorgen. Door mijn certificaat mag ik als enige in Doetinchem de verschillende behandelingen i.c.m Medik8 uitvoeren. Wilt u resultaat zien? Kom dan snel een keer langs en laat u verbluffen door de kracht van Medik8. Dit product behoort tot de beste op de markt.

Heeft u last van:

  • Huidveroudering
  • Pigmentatie
  • Acne
  • Droogheid
  • Roodheid

Wacht niet langer, en laat u behandelen door mij. Ervaar de kracht van Medik8 en pak uw huidproblemen direct aan.

Neem een kijkje op mijn website en bekijk de verschillende mogelijkheden en behandelingen met de bijhorende tarieven.

Waar in Doetinchem kunt u mij vinden?

U kunt mij vinden aan de Terborgeweg 59 in Doetinchem, vlakbij Station Doetinchem CS. Combineer een bezoek aan Mooi bij Merlin met een bezoek aan de winkelstad. Mijn schoonheidssalon ligt slechts 5 minuten wandelend van het centrum af. Mijn praktijk is ook goed vanuit Winterswijk te bereiken via het openbaar vervoer, het busstation en treinstation ligt pal voor mijn schoonheidssalon. De verschillende bussen en treinen reiken bijna iedere plek in de Achterhoek. Door mijn centrale ligging ben ik makkelijk bereikbaar voor auto en OV.

Heeft u vragen, neem dan gerust contact met mij op.